Fotografie – Video – Animaties

Fotografie

Foto's in de vormgeving is een belangrijk onderdeel, immers beelden zeggen meer dan duizend woorden! Met een camera van 24Mp worden de scherpste foto's gemaakt en eventueel bijgewerkt. De resolutie van 6000 x 4000 pixels is genoeg voor het maken van doeken, maar zeker voor boeken en brochures.
Portret foto's worden met daglicht-lampen gemaakt om een zo mooi mogelijk resultaat te krijgen.

 

Hiernaast een voorbeeld van foto-manipulatie: de originele foto is gemaakt in de zomer en de opdracht was hier een schaatsbaan van te maken.
De volgorde van de manipulatie: De bomenrij grijzer gemaakt, een stockfoto geplaatst en vrijstaand gemaakt. Tot slot nog sneeuw op de daken van de gebouwen aangebracht en klaar,,,, De foto is in de krant geplaatst.

 

Video

Een video maken kan tot de mogelijkheden behoren, zeker als u bewegende beelden wilt op bijvoorbeeld uw website. De meerwaarde van video is uniek. Elke video dient een ander doel. Toch komt het bij een film vaak neer op het genereren van leads - potentiële klanten en dus verkoop!

Goed gevonden worden

Google is zoekmachine nummer 1, gevolgd door YouTube. Om uw bedrijf of organisatie aan een breed publiek te presenteren is een overzichtelijke en goed vindbare website een must. Filmjes helpen daarbij met links naar YouTube. YouTube is sinds november 2006 een dochteronderneming van Google, dus geeft dit een positieve ranking in Google en dat kan interessant zijn.
Maar hoe geeft u daar nou in korte tijd een compleet beeld van uw bedrijf? Foto’s en tekst liggen voor de hand, maar vergeet de bedrijfsfilm niet! Indien men naar uw bedrijf zoekt, worden de resultaten van uw website én film afzonderlijk in een zoekmachine getoond. Dit in tegenstelling tot alleen maar tekst met plaatjes! Een (bedrijfs)film mag ongeveer twee minuten duren, anders verdwijnt de aandacht van de kijker. Een videoverslag mag natuurlijk langer duren, maar houdt het wel kort en bondig.

E n k e l e   v o o r b e e l d e n

Animaties

Op een website komen wel bewegende beelden - animaties - voor. Dit zijn 'animated gifs' die u kunt downloaden vanaf het internet. Vaak zijn dit algemene plaatjes en waarschijnlijk niet helemaal wat u zocht. Wij kunnen deze animated gifs ook voor u maken en op deze website zult u enkele voorbeelden tegenkomen.

 

Deze animatie is gemaakt voor een website uit Egmond aan Zee.

 

Spreekt dit u aan? Wij helpen u verder!
Deze animatie betreft een tijdelijke- of vakantiewoning. Gemaakt met SketchUp om een goed beeld te geven over de indeling van wat er allemaal mogelijk is met een woonunit 'SpaceBox'

Snelkoppelingen

error: Inhoud is beschermd!!