Grafische vormgeving, logo's en illustraties

Grafische vormgeving

Ooit gehoord: 'iedereen kan een potlood vasthouden, maar is hij daarmee een tekenaar?' Wat daarmee wordt bedoeld laat zich raden. We hebben allemaal een computer/ laptop staan en iedereen 'denkt' het te kunnen. Vormgeven van uitingen gaan niet vanzelf, er gaat een proces aan vooraf. Hoe kan het dat men zijn best doet een leuk beeld neer te zetten en dat het toch 'het net niet is'? Voor een vormgever is dat geen vraag, uit ervaring weet hij hoe het moet om een goed beeld neer te zetten, bij hem gaat het vanzelf, een tweede natuur.
In overleg krijgt u een ontwerp die voldoet aan alle eisen die de grafische industrie stelt: o.a. een goede resolutie, een vormgeving die 'klopt'. Dit alles met de programma's die in 'de grafische' gangbaar zijn als Indesign, Illustrator en Photoshop.

 

Illustraties

Het meeste drukwerk kan niet zonder illustraties of beelden, een visual trekt vaak de aandacht en nodigt uit om verder te lezen. Daarnaast kan een tekening de tekst verduidelijken of 'lucht' bieden aan een grijze brij van tekst. Het oog wil immers ook wat!
Kan ik iets voor u be-tekenen? Informeer naar de mogelijkheden!

 

Advertenties

U wilt een advertentie voor plaatsing in een blad of krant. Of het een kleine advertentie is of pagina-groot. Wij kunnen het voor u regelen: u levert de content, wij de vormgeving! Zo komen wij samen tot een mooi en duidelijk geheel waarmee u de sier kunt maken.

 

 

 

Logo's

Een logo is één van de, zo niet het belangrijkste onderdeel van uw visuele uitstraling. Bij een eerste kennismaking zullen mensen uw bedrijf beoordelen op uw huisstijl, waarvan het logo het hart vormt. Het ontwerpen van een logo mag daarom ook niet onderschat worden en is niet iets dat ‘nog even’ in een verloren uurtje gedaan moet worden. Wat een logo sterk maakt is de eenvoud, deze blijft makkelijker hangen. Neem het logo van Albert Heijn of de NS, deze blijven 'hangen' in het geheugen. Bekijk andere logo's
We kunnen het logo onderscheiden in twee gedeeltes: het beeldmerk (in het logo van R-design4u - het vierkant) en het (totale) logo. Logisch toch? Kan ik u daarbij helpen?

Snelkoppelingen

R-design4u

0