Recensies

Bent u tevreden met R-design4u?

Laat het anderen weten door het schrijven van een recensie!

Alleskunner.!

Rated 5,0 out of 5
2 years ago

Al vele jaren is R-design4u een betrouwbaar en vakkundig adres voor alles wat ik op het gebied van PC hulp nodig heb. Het begon allemaal met het schonen van mijn computer.

Daarna in 2014 had ik veel steun nodig bij ’t uitgeven van m’n eerste gedichtenbundel ‘BAKKUM BRUIN’. Het resultaat mag er zijn. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken toen ik in verwachting bleek te zijn van mijn tweede bundel die de titel ‘Aan de vluchtstrook van de zee’ kreeg. Voorjaar 2021 deed hij zelfs de totale lancering en vormgeving bij de derde bundel ‘TENTAKELS’.. Wederom gingen snelheid en accuratesse goed samen. Zijn ontwerpen zijn echte eyecatchers en illustreren met eenvoud complexe teksten. Kortom: Zijn vormgeving is gelijk aan de materie. Ook heb ik al die jaren veel plezier gehad van mijn website www.bobvanleeuwenbakkum.nl die door Rob werd ontworpen en inmiddels samen(nou ja) met mij wordt beheerd. Via een simpele instructie kan je zelf een tekstaanpassing of toevoeging doen. Zo ontstaat zelfbediening op maat.

Beste Rob:

Vaar nog vele jaren zo die gaat!..

Bob van Leeuwen

Website bouwer

Rated 5,0 out of 5
2 years ago

Rob heeft voor mij en onze huurdersvereniging een prachtige website gebouwd inclusief een handleiding ten behoeve daarvan zodat de site actueel blijft. Ziet er fantastisch uit ( www.hvhvdz.nl )

Rein Vegter

Uitstekende vormgever

Rated 5,0 out of 5
2 years ago

Rob en ik werken minimaal tien jaar samen om onze klanten het maximale te kunnen bieden op marketing-, vormgeving – en tekstueel gebied. Rob heb ik leren kennen als een meedenker en als enorm capabele vormgever die op veel terreinen, van traditionele communicatiemiddelen zoals advertenties en folders tot en met het compleet opbouwen, vormgeven en onderhouden van websites op elk gebied, inzetbaar is. Bovendien is het een prettige vakman om mee samen te werken.

Leo van Schoonhoven

Snelle vakkundige service

Rated 5,0 out of 5
3 years ago

Naast het creatieve meedenken en toepassen van innovatieve oplossingen is de supersnelle service bij problemen of onderhoud top van R-Design4u ongeëvenaard en fantastisch.

Menno Twisk Stichting Strand en Streekhistorie io

Vakmanschap!

Rated 5,0 out of 5
4 years ago

R-design4u doet voor ons bedrijf (VDK-printsupport) de grafische ondersteuning betreffende vlaggen, doeken en andere soorten van producten die wij leveren voor onze maritieme klanten. De prijs is ok, maar nog belangrijker is het vakmanschap, meedenken en de levertijden. Allemaal TOP!

Eric van der Knaap (VDK-printsupport)

R-design4u

0