Recensies

Bent u tevreden met R-design4u?

Laat het anderen weten door het schrijven van een recensie!

Website bouwer

Rated 5 out of 5
1 maand geleden

Rob heeft voor mij en onze huurdersvereniging een prachtige website gebouwd inclusief een handleiding ten behoeve daarvan zodat de site actueel blijft. Ziet er fantastisch uit ( www.hvhvdz.nl )

Rein Vegter

Uitstekende vormgever

Rated 5 out of 5
1 maand geleden

Rob en ik werken minimaal tien jaar samen om onze klanten het maximale te kunnen bieden op marketing-, vormgeving – en tekstueel gebied. Rob heb ik leren kennen als een meedenker en als enorm capabele vormgever die op veel terreinen, van traditionele communicatiemiddelen zoals advertenties en folders tot en met het compleet opbouwen, vormgeven en onderhouden van websites op elk gebied, inzetbaar is. Bovendien is het een prettige vakman om mee samen te werken.

Leo van Schoonhoven

Snelle vakkundige service

Rated 5 out of 5
13 maanden geleden

Naast het creatieve meedenken en toepassen van innovatieve oplossingen is de supersnelle service bij problemen of onderhoud top van R-Design4u ongeëvenaard en fantastisch.

Menno Twisk Stichting Strand en Streekhistorie io

Vakmanschap!

Rated 5 out of 5
3 jaren geleden

R-design4u doet voor ons bedrijf (VDK-printsupport) de grafische ondersteuning betreffende vlaggen, doeken en andere soorten van producten die wij leveren voor onze maritieme klanten. De prijs is ok, maar nog belangrijker is het vakmanschap, meedenken en de levertijden. Allemaal TOP!

Eric van der Knaap (VDK-printsupport)

R-design4u

0