Roll-up - Spandoeken

Roll-up banner

Stel, u bent uitgenodigd om een presentatie te houden en iedereen moet wel weten wie u bent en van welk bedrijf. Dan is een roll-up banner de snelste manier om groot op te vallen. Een roll-up banner ziet er heel snel strak uit. Het is enorm praktisch: een roll-up banner is een compleet systeem met een doek in een cassette.
De gangbare maten zijn 85 of 100 cm breed en 2 meter hoog.
Heeft u een boodschap die op een kleine roll-up banner gepresenteerd moet worden?
GeInteresseerd? Wij helpen u graag!

 

 

Spandoeken

Met een spandoek heeft u één kans om een eerste indruk te maken en dan moet het wel goed zijn. Durf groot te denken. Met spandoeken kunt u een stand op een beurs opbouwen die de aandacht trekt. En wat dacht u van een knallend spandoek op een festival of langs de kant van de weg of op de gevel van uw pand? Aandacht verzekerd!
Spandoeken zijn er in verschillende uitvoeringen: van PVC, Mesh, met of zonder ringen, of tunnel. Dat wordt afgestemd naar de toepassing. Wordt het geschroefd aan de wand of bevestigd in een frame met elastieken? Staat het object buiten of binnen?

 

Wanddecoratie
Doeken kunnen ook vervaardigd worden als docoratie aan de wand. Het materiaal wordt dan veelal op canvas geprint, gespannen op een houten frame. Dit geeft een persoonlijk tintje aan de ruimte. Naast het canvas kan het uitgevoerd worden op metaal, kunststof of hout (dit zijn dan wel standaard maten). Nieuwsgierig? Informeer naar de mogelijkheden!
WandDoeken
Maten van deze wanddoeken zijn resp. 380x80 cm - 150x150cm - 340x80cm

Snelkoppelingen

R-design4u

0