Websites – Presentaties

We vallen gelijk maar met de deur in huis: een gratis website bouwen is af te raden. Waarom? Daar zijn verschillende redenen voor, de belangrijkste is dat 'gratis' nooit gratis is. U betaald op een andere manier: reclames op uw website, geen eigen domeinnaam, beperkte keuze in thema's, u zit vast aan de betreffende provider (eigen CMS), de website is relatief traag, geen eigen emailadres, wellicht geeft u uw content weg aan de 'gratis' provider, etc.
Dit klinkt als preken voor eigen parochie, het is niet anders en onbedoeld. Een uitzondering mag wel gemaakt worden: als u tijdelijk even een website in de 'lucht' wil hebben, is een 'gratis' website ideaal.
Voor weinig geld heeft u al een domeinnaam en hosting voor het plaatsen van uw website. Wij werken het liefst met Strato, omdat zij een goede service bieden, prijs/ kwaliteit verhouding is goed en de instellingen achter het klantenlogin zijn overzichtelijk. Indien u dit bij een andere provider heeft geregeld is dat ook prima.

Website

Wij werken met het bekende WordPress ContentManagementSysteem, die u zelf kunt bijhouden. Nadat wij het geheel voor u hebben ingericht, hoeft u de website alleen nog te vullen met uw content. Heeft u daar problemen mee, dan zullen wij u op weg helpen en eventueel op afstand begeleiden. Wij zijn pas tevreden als u het bent!
Een kleine tip: draag zorg voor een website die overzichtelijk is, waar makkelijk in te manoeuvreren is. Probeer telefoonnummers, maar zeker emailadressen niet 'open en bloot' op de website te zetten, zodat robots die kunnen lezen en uw mail-account vervuilen met spam. Een veel gemaakte fout is dat beelden een 'te' hoge resolutie hebben, die de website onnodig vertraagd. Er wordt vaak gedacht dat de beelden scherper worden, helaas werkt dat anders. De beste resolutie van de beelden op een website is in de getoonde maat op 96 Dpi. Tot slot: geen spontane muziek op de site, u kunt het mooi vinden, maar niet iedereen denkt er zo over! Potentiële klanten kunnen hierdoor afhaken, met één klik ziet u ze nooit meer terug en dat zou jammer zijn. Anders is het als men een film aanklikt/ start op de site.

 

Kunnen wij u helpen? Informeer naar de mogelijkheden.

 

Websites die u voor zijn gegaan

Hart van de Zon

OVC

Burger-Forum

VDK printsupport

Bob van Leeuwen

Presentaties

U wilt een presentatie houden met een Powerpoint. De presentatie moet er dynamisch uitzien, immers een eerste indruk maak je maar één keer! Vaak kunt u het zelf, maar soms loopt u vast. Wij kunnen u daarmee van dienst zijn. Een voorbeeld ziet u hiernaast: een detail van een slide uit een presentatie 'verkeersbewegingen', gemaakt in Powerpoint.

Informeer naar de mogelijkheden

Snelkoppelingen

R-design4u

0