Websites – Presentaties

We vallen gelijk maar met de deur in huis: een gratis website bouwen is af te raden. Waarom? Daar zijn verschillende redenen voor, de belangrijkste is dat 'gratis' nooit gratis is. U betaald op een andere manier: reclames op uw website, geen eigen domeinnaam, beperkte keuze in thema's, u zit vast aan de betreffende provider (eigen CMS), de website is relatief traag, geen eigen emailadres, wellicht geeft u uw content weg aan de 'gratis' provider, etc.
Dit klinkt als preken voor eigen parochie, het is niet anders en onbedoeld. Een uitzondering mag wel gemaakt worden: als u tijdelijk even een website in de 'lucht' wil hebben, is een 'gratis' website ideaal.
Voor weinig geld heeft u al een domeinnaam en hosting voor het plaatsen van uw website. Wij werken het liefst met Strato, omdat zij een goede service bieden, prijs/ kwaliteit verhouding goed is en de instellingen achter het klantenlogin overzichtelijk zijn. Indien u dit bij een andere provider heeft geregeld is dat ook prima.

Website

Wij werken met het bekende WordPress ContentManagementSysteem, die u zelf kunt bijhouden. Nadat wij het geheel voor u hebben ingericht, hoeft u  de website alleen nog te vullen met content. Heeft u daar problemen mee, dan zullen wij u op weg helpen en eventueel op afstand begeleiden. Wij zijn pas tevreden als u het bent.

 

Kunnen wij u helpen? Informeer naar de mogelijkheden.

 

Websites die u voor zijn gegaan

Hart van de Zon

OVC

Burger-Forum

VDK printsupport

Presentaties

U wilt een presentatie houden met een Powerpoint. De presentatie moet er dynamisch uitzien, immers een eerste indruk maak je maar één keer! Vaak kunt u het zelf, maar soms loopt u vast. Wij kunnen u daarmee van dienst zijn. Een voorbeeld ziet u hiernaast: een detail van een slide uit een presentatie, gemaakt in Powerpoint.

Informeer naar de mogelijkheden

Snelkoppelingen

error: Inhoud is beschermd!!